Hacı Sayid şube sayısı Haberi
YAKLAŞIK 1.5 yıl önce Yenibosna’da 3 bin metrekarelik bir fabrikada üretim yapan Hacı Sayid, büyüme planlarına uygun olarak Haramidere’de 15 bin metrekare kapalı alana sahip yeni fabrikaya taşındı ve üretim altyapısını yeniledi. 10 milyon dolarlık yeni yatırımla kapasitesini 5 misli artıran firma, mağaza-restoran sayısını artırmak için de ilk kez franchising vermeye başlayacak. Hacı Sayid’in kurucusı Burhan Dinçerler, şu anda günde 5 tonluk üretim yaptıklarını belirtiyor ve bunun yüzde 25’inin baklava, yüzde 25’inin yaş, yüzde 20’sinin kuru pasta, yüzde 30’unun da börek ve poğaça olduğunu söylüyor. Burhan Dinçerler şöyle konuşuyor:
BÜYÜMEK İÇİN HAZIRIZ
“Şimdi işin satış tarafını büyüktmek için harekete geçiyoruz. 1.5 yıl önce 30 mağaza-restoranımız vardı. Şu anda 40 ama 3 tane de yakında açılacak. Bütün mağaza-restoranlar kendimize ait. Toplam da35...