06 / 05 / 2024

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açılışı ne zaman

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açılışı ne zaman

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Migros'ta Omo sıvı çamaşır deterjanı 135,50 TL’ye, akıllı temizlik seti 199,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı 62,50 TL’ye düştü

Migros’taki indirimler 25 Ekim’e kadar devam edecek. Bu doğrultuda, Omo sıvı çamaşır deterjanı 135,50 TL’ye, akıllı temizlik seti 199,90 TL’ye, Yumoş ekstra yumuşatıcı 62,50 TL’ye düştü. İşte 17 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ataşehir'de Süleyman Çakır tarafından kuruldu.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Soylu: 18 bin 130 adet toplanma alanı belirledik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, ""Afete Hazır Türkiye Projesi'yle 13 milyon kişiye ulaştık. İstanbul'da 3 bin, Türkiye genelinde ise 18 bin 130 adet toplanma alanı belirledik" dedi.

Süleyman Soylu'dan Of'taki sel ve heyelanlara ilişkin açıklama!

Of'ta yaşanan sel ve heyelana ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Dere kenarlarına ev yapmamak belki bu işin birinci kuralıdır" dedi.

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

Süleyman Soylu: Van Özalp'te ilk taramalarda hasar görülmedi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Özalp'te yaşanan deprem sonrası köylerin tarandığını duyurdu...

Süleyman Soylu'dan Bingöl Depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bingöl depremi ile ilgili olarak, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı. Bingöl'de 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var." dedi.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açılışı ne zaman Haberi

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açılışı ne zaman

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Zorunlu olmayan okul öncesi eğitimde daha çok şey yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda önceliğimiz okul öncesi eğitim olacak" dedi.


Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.


Bu okulda daha önce görev yapmış tüm öğretmenleri ve eğitim hizmetlilerini saygıyla andığını anlatan Bakan Avcı, şunları söyledi:


"Burası merhum Hacı Süleyman Çakır tarafından belli bir maksada matuf olarak resmen değilse de manevi olarak vakfedilmiş bir kurum. Bizim vakıf geleneğimizde vakıf senetlerimizde de çok net ifadelerle vurgulanır. Herhangi bir maksatla vakfedilen eser o maksat dışında kullanılmaz. Pek çok vakıf senedinde bu tür sapmalara karşı da ciddi ikazlar vardır. Burası resmen bir vakıf adına kurulmamış ama Milli...