11 / 05 / 2024

Hacı Yüksel Erdoğan Cami inşaatı

Hacı Yüksel Erdoğan Cami inşaatı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Erdoğan doğal gazda yüzde 42'lik zammı müjdeledi! Bakın nerelerde geçerli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza 1 Ocak 2023 itibarıyla yüzde 42,73 indirim uygulanacağını duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 2023 yılında en düşük emekli ve memur maaşı bu olacak!

Son olarak 6 aylık enflasyon farkına göre memur maaşlarına 41,69 oranında zam yapılmıştı. Yıl sonuna yaklaşılmasıyla yeniden gündeme gelen memur zam oranı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik açıklamalarda bulundu. İşte memur zammı son dakika gelişmeleri...

2023 yılı asgari ücrette son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Tüm çalışanları yakından ilgilendiren 2023 yılı asgari ücretiyle ilgili sıcak gelişmeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, duyurdu. Peki 2023 yılı asgari ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da yaptığı konuşmada müjdeli haberi vererek tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlı olduklarını söyledi.

Erdoğan'dan ilginç açıklama Yüksek faizi savunan kimse kalmadı Putin de düşürüyor

Erdoğan faizleri yükselterek enflasyonla mücadele yaklaşımının dünyada da bittiğini, bu yaklaşımı dile getirenlerin de ciddiye alınmadığını söyledi.

Hacı Yüksel Erdoğan Cami inşaatı Haberi

Hacı Yüksel Erdoğan Cami inşaatı

 
Çekmeköy’ Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ilçeye hayata geçirilen yatırımları yerinde inceliyor. Çekmeköy Belediyesi'nde yer elan habere göre, Hayırsever iş adamlarının destekleriyle Soğukpınar Mahallesi’ne hayata geçirilenYüksel Erdoğan Cami’ndeki çalışmaları takip eden  Başkan Poyraz; cami derneğinden son durum hakkında bilgiler aldı.
 
Çekmeköy'ün  ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuşan Başkan Poyraz “  Her hafta mahallelerimizde ev, esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler esnasında vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda da hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Camimiz tamamlandığında vatandaşlarımızdan gelen bir isteği daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun,” diye...