09 / 05 / 2024

Hacıhüsrev projesi

Hacıhüsrev projesi

Adnan Polat'ın, Hacıhüsrev projesinde sona yaklaşıldı. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hacıhüsrev'in batı kısmını kapsayan projeye İstanbul Valiliği'nce, " ÇED gerekli değildir " raporu verildi...

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Hızray projesi 2021'de ihaleye çıkıyor!

Saatte 160 kilometre hıza ulaşabilen Hızray projesi için müjdeli haber geldi. Halkalı-Sabiha Gökçen arasında hizmet verecek olan hızlı metronun ihalesi 2021'de yapılacak.

Hızray projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul'un kronik sorunlarından biri olan trafiğe çözüm olacak olan proje Hızray nerelerden geçecek? Hızray projesi hangi hatlarla entegre edilecek? Proje kaç istasyondan oluşuyor? İşte tüm detaylarıyla Hızray projesi...

İmamoğlu'ndan İstanbullulara müjde! Hızray projesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un kronik sorunlarından biri olan trafik için müjdeyi verdi. İmamoğlu, 5 milyar dolarlık maliyete sahip Hızray projesinin inşaatına 2021 yılının haziran ayında başlanacağını açıkladı.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi, toplumun ihtiyacına cevap verecek tüm sosyal donatılarıyla hızla sürüyor.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 başvuru şartları neler? İşte Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Kocaeli'de dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini dava açtı!

‘Riskli alan’ ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm izni çıkarılan Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu kararın iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Kentsel dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini avukata vekalet verdi.

Hacıhüsrev projesi Haberi

Hacıhüsrev projesi

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından işadamı Adnan Polat'ın, Hacıhüsrev projesinde sona yaklaşıldı. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hacıhüsrev'in batı kısmını kapsayan projeye İstanbul Valiliği'nce, "ÇED gerekli değildir" raporu verildi. Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre proje, toplam 53 parseli kapsayan 82 bin 459 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek. Piyalepaşa Bulvarı kıyısında yer alan dev araziye Adnan Polat, 660 milyon liralık yatırımla 902 adet rezidans konut ve 400 odalı otel yapacak. Projenin arazisi 4 Kasım 2012'de riskli alan ilan edilerek, imar planlama yetkisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçmişti. Riskli alan kapsamına alınmasının ardından hazırlanan ilk plan değişikliği, bakanlık tarafından 19 Mart 2013'te onaylandı. Bu planda arazinin kuzeybatısında sağlık tesisi alanı ve kuzeydoğusunda da park alanı ayrılmıştı. Bakanlık...