28 / 07 / 2024

Hacıkaya Gayrimenkul nerede

Hacıkaya Gayrimenkul nerede

Hacıkaya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Talip Kaya, Gökhan Kaya ve Süleyman Can Kaya ortaklığında kuruldu. 

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Hacıkaya Gayrimenkul nerede Haberi

Hacıkaya Gayrimenkul nerede

Hacıkaya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Talip Kaya, Gökhan Kaya ve Süleyman Can Kaya ortaklığında kuruldu. 

Hacıkaya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE YAPI MALZEMELERİ: 1.1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler.

Hacıkaya Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Siyavuşpaşa Mah.M.Kemalpaşa Cad.No.104/1a...