08 / 05 / 2024

hacılar belediyesi kentsel dönüşüm

hacılar belediyesi kentsel dönüşüm

HACILAR Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahallelerde planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ikinci kez toplantı düzenledi.

Kentsel Dokuda Arayışlar kitabı yayınlandı!

Hacılar Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından ortaklaşa yürütülen Hacılar Yukarı Mahallede kültürel dokunun korunması amacıyla yapılan çalıştayın konu edildiği “Kentsel Dokuda Arayışlar ” isimli kitap yayınlandı.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Avcılar'da kentsel dönüşüme itiraz etti, etrafa ateş açtı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak binanın zemin katındaki dükkanını tahliye etmek istemeyen bir kişi havaya ateş açtı.

hacılar belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

hacılar belediyesi kentsel dönüşüm

HACILAR Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahallelerde planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ikinci kez toplantı düzenledi. Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla ikinci kez bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve hak sahipleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan konuşmasına İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polislere ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek başladı. Özdoğan, ''Kentsel dönüşüm Hacılarımız için olmazsa olmazımız. Bu konuda tüm vatandaşlarımız da hem fikirdir. Kentsel dönüşüm projesini bu safhaya getirmek bir buçuk yılımızı aldı....