16 / 05 / 2024

Hacılar Dönüşüm Projesinde son durum ne

Hacılar Dönüşüm Projesinde son durum ne

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar’daki projeleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde mağdur olan vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son dakika! Çatı davası görüldü! 

İstanbul Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm kapsamında mağdur olan vatandaşların davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o gelişme ve Tozkoparan kentsel dönüşümdeki son durum...

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması alanına CHP'li yetkililer ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Tokatköy'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşları dinledi.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Hacılar Dönüşüm Projesinde son durum ne Haberi

Hacılar Dönüşüm Projesinde son durum ne

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar’da bir dizi incelemeler yaptı. Hacılar’daki kentsel dönüşüm alanı ve kentsel dönüşüm ofisini inceleyen Başkan Çelik, Hacılar Sohbet Evi ile Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi Alanı’nda İlçe Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından karşılandı. Başkan Mustafa Çelik’in Hacılar’da gerçekleştirdiği incelemelere Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. 

Kentsel dönüşüm alnında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik, kentsel dönüşümde gelinen noktayla ilgili de bilgiler aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm alanından sonra kentsel dönüşüm ofisine geçerek hazırlanan projeleri maketler üzerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Kayseri Büyükşehir...