30 / 04 / 2024

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları ihalesi

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları ihalesi

Yol kenarlarına korkuluk yapımı için ihale gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi yollan daha güvenli hale getirmek için korkuluk yapıyor. Aydınlar Mevki ve Hacılar-Kızılören arası bağlantı yollarında korkuluk yapımı işi ihale edildi.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları ihalesi Haberi

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları ihalesi


Yol kenarlarına korkuluk yapımı için ihale gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi yollan daha güvenli hale getirmek için korkuluk yapıyor. Aydınlar Mevki ve Hacılar-Kızılören arası bağlantı yollarında korkuluk yapımı işi ihale edildi. 

3 firma katıldı Aydınlar Mevki ile Hacılar-Kızılören yoluna korkuluk yapımı için gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 430 bin 643 TL olarak belirlenen oto korkuluk yapımı için, ihaleye katılan Çepaş A.Ş. 

303 bin 800 TL, Mustafa Dadaloğlu 372 bin 100 TL, Bahadır İnşaat ise 422 bin 500 TL teklif verdi. 

İhale, komisyonun teklifleri değerlendirmesinin ardından sonuçlanacak. 


Vizyon Kent...