29 / 07 / 2024

Hadi Uyar kim

Hadi Uyar kim

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

Samsun Alaçam'a tarihi restorasyon!

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam’da hayata geçirilecek tarihi restorasyon projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Emlak gelir vergisini kim öder?

Gelir Vergisi Kanununun mükerrer 80 inci maddesinin 6 ıncı bendi uyarınca, taşınmaz mal ve hakların satışından elde edilen kazançlar belli kıstaslarda vergilendiriliyor. Peki, emlak gelir vergisini kim öder?

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

İstanbul'a hortum uyarısı!

İstanbul'a hortum uyarısı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da yarın metrekareye 15 - 50 kilogram yağış düşmesi beklenirken, yağış dışında bir de hortum uyarısında bulunuldu.

AKOM'dan İstanbul'a sel uyarısı!

Meteoroloji yağış uyarısı verirken, AKOM da İstanbul'da sel baskınlarına karşı uyardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından İstanbul için yapılan sel uyarısı şöyle...

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Namık Ekinci'den TANAP ihalesi için önemli uyarı!

Namık Ekinci, TANAP ihalesine girecek Çin ve Hintli boru üreticileri konusunda uyarıda bulundu. Ekinci, bu üreticilerin adil ticaret yapmadığını ve gelişmiş ülke pazarlarına sokulmadığını vurguladı

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Hadi Uyar kim Haberi

Hadi Uyar kim

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 1959 yılında Alaçam’da doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi Alaçam’da bitirdi. 


Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Eczacı olarak 1982 yılında mezun oldu. 1983-1984 yıllarında Deniz Topçu yedek subay olarak askerliğini tamamladı. 


1985 yılından bugüne kadar Alaçam’da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatına devam etmektedir. Siyasal hayata Anavatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinde bulundu. 


2004-2009 yılları arası AK Parti Alaçam İl Genel Meclisi Üyeliğinde bulundu. Sosyal hayatta Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanlığı, Alaçam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Alaçam Devlet Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pratik Kız Sanat Okulu Koruma Derneği, Alaçam Spor Kulübü 6. Bölge Samsun Eczacı Odası üyelik ve yöneticiliklerinde bulundu. 


2011 yılında kurduğu Alaçam Mübadele Derneği Başkanlığı...