06 / 07 / 2024

Hadi Yurdakul biyografi

Hadi Yurdakul biyografi

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi; İnşaat Bölgesi Başkanı İnşaat mühendisi Hadi Yurdakul kimdir? Hadi Yurdakul bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Hadi Yurdakul'un biyografisi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan emlak fırsatçılarına hodri meydan: Hadi bakalım ilan verip yapsınlar!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada emlakta başı boşluk olduğunu söyleyerek, "İlan siteleri üzerinden fiyat şişirme ve manipülasyon yapılıyordu. Bugün yapamıyorlar" dedi.

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selman Yurdakul tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

EYT'de ince hesaplar yapılıyor! İşte detaylar

EYT düzenlemesinde ince hesaplar yapılıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Hadi gelin hep birlikte detaylara göz atalım…

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Efuli Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efuli Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da Eyüp Büyükkara ve Hüseyin Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Hadi Yurdakul biyografi Haberi

Hadi Yurdakul biyografi

Hadi Yurdakul kimdir?

Hadi Yurdakul, Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi; İnşaat Bölgesi Başkanı İnşaat mühendisidir. 

1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olan Hadi Yurdakul, 1983-1984 yıllarında İstanbul Belediyesinde raportör olarak çalışmış,1986-1995 yılları arasında da özel sektörde inşaat mühendisi olarak görev almıştır.

Yeşilkent inşaat, Hamle Mühendislik ortağı olduğu diğer firmalardır. Ayrıca, Beykoop Kooperatif’de yönetim kurulu üyesidir. Hadi Yurdakul halen kurucularından olduğu Düzlem Yapı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Bölüm Başkanı olarak iş hayatına devam etmektedir.


Düzlem Yapı..

Düzlem Yapı..

1995 yılında Beylikdüzü Beykent bölgesinde farklı firmaların Yeşilkent Sitesi’nde yapmış olduğu konut inşaatlarıyla başlayan birliktelik, nihayetinde aynı çatı altında daha güzel Prestij Projeler yapmak üzere, 2006 yılının Temmuz ayında Düzlem Yapı olarak birleşmiştir. Düzlem Yapı, ulusları arası deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı...