15 / 05 / 2024

Hadise annesi ev

Hadise annesi ev

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

İzmir'de kirasını geciktiren kadın ev sahibi tarafından darp edildi!

İzmir'in Buca ilçesinde 43 yaşında iki çocuk annesi kadın ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve 6 kişi tarafından darp edildi. 

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Kıvanç Tatlıtuğ ailesine ev bakıyor!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi ve babası için Anadolu yakasından ev baktığı öğrenildi.

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Hadise: Her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz!

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Bebek’ten 10 milyon TL'ye ev baktığı ve kredi için başvurduğu bankadan 'ret' cevabı aldığı konuşulan Hadise, çıkan haberleri yalanladı.

Hadise’nin ev hayali kredi engeline takıldı!

Bebek’te 10 milyon liralık lüks daire satın almak isteyen Hadise’nin hayali, kredi engeline takıldı. Yüksek miktarlı ev kredisi talep eden popçunun talebi iddiaya göre reddedildi.

Hadise annesi ev Haberi

Hadise annesi ev

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; oyuncu Kaan Yıldırım'la olan ayrılığının ardından iş insanı Mehmet Dinçerler'le yeni bir aşka yelken açan Hadise, sıkıntılı günleri atlattı. Özel hayatında aradığı mutluluğu yakalayan ünlü şarkıcının yazın nikah masasına oturacağı iddia ediliyor. 

Yeni yılı sahnede karşılayacak olan ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'e yılbaşı hediyesi almak amacıyla kesenin ağzını açtı. 

Sık sık Belçika'da yaşayan annesinin yanına giden Hadise'nin, 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. Ünlü popçunun, evin dekorasyonunu annesinin zevkine göre gerçekleştirdiği ifade edildi.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın...