10 / 05 / 2024

Hadise Bodrum arazisi

Hadise Bodrum arazisi

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Bodrum’daki 1,1 milyon metrekarelik hazine arazisi imara açılıyor!

Bodrum’un Ortakent Mahallesinde bulunan 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla imara açılması üzerine Bodrum Belediyesi yürütmenin durdurulması istemiyle Danıştay’a dava açtı.

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....

Bodrum'da sahte arazi satışı!

Sülün Osman’ın benzerleri bu kez Bodrum’da ortaya çıktı. Bodrum’da 990 dönüm 2B arazisi olduğunu söyleyen Hasan S.  iş adamı Kadri B.’ye (49) 15 dönümlük araziyi bedelsiz vereceğini söyledi.

Hadise'nin Bodrum'dan villa aldığı iddiaları asılsız çıktı!

Hadise'nin Bodrum-Yalıkavak'tan 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı..

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise Bodrum arazisi Haberi

Hadise Bodrum arazisi

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.


HELİKOPTERDEN GÖRDÜ

Hadise, Hande Yener'e rakip oluyor! Bu yaz Bodrum'da Sebastian adında bir beach açan Yener'den sonra Hadise de aynı işe el atmaya karar vermişti. Bir süredir yer arayışında olan Hadise, aradığı araziyi, yaptığı kısa bir helikopter turundan sonra Bodrum Türkbükü'nde buldu. 


İSMİ HARD BEACH OLACAK

Hadise'nin, bu yaza yetiştirmeyi düşündüğü beach'inin arazisini 2 milyon Euro'ya satın aldığı öğrenildi. Güzel şarkıcı, Hard Beach adını vermeyi düşündüğü işletmesi için bu yaz sık sık Bodrum'a...