03 / 05 / 2024

Hadisenin annesi

Hadisenin annesi

Ünlü şarkıcı Hadise, zor zamanlar geçiren annesine, Belçika’nın Limburg şehrinden 750 bin TL ödeyip bahçeli iki katlı villa satın aldı.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Engelli çocuğu olanlar dikkat! Engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Engelli çocuğu olan anneler nasıl erken emekli olabileceklerini merak ediyor. Engelli çocuk annelerinin emeklilik yaşı öne çekiliyor. Peki engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Tebernüş Kireçci'nin acı günü! Annesi vefat etti!

Tebernüş Kireçci'nin annesi Feriha Kireçci vefat etti. 75 yaşındaki Feriha Kireçci memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Mehmet Cengiz'in acı günü! Annesi Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Çengelköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Emin Üstün'ün acı günü! Annesi Mesrure Üstün vefat etti!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün annesi Mesrure Üstün hayatını kaybetti...

Hadisenin annesi Haberi

Hadisenin annesi

Ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda sıkıntılı günler yaşayan Gülnihal Açıkgöz’ü yalnız bırakmıyor. Şarkıcı, son dönemde konseri ve işleri olmadığı zaman Belçika’ya gidip ailesini ziyaret ediyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Hadise, annesinin daha iyi şartlarda yaşaması için Limburg şehrinden 750 bin TL verip iki katlı villa satın aldı.

Hadise, satış işlemlerini tamamladıktan sonra yeni ev için alışverişe çıktı.

Bir hafta kadar Belçika’da yaşayan şarkıcı, annesiyle villayı baştan aşağıya yeniledi.

Şarkıcı, iki yıl önce babası Hasan Açıkgöz’e de bir satın daire almıştı.