02 / 05 / 2024

Hadisenin tilkicik koyundaki plajı

Hadisenin tilkicik koyundaki plajı

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Datça koyundaki arazinin vasfının değiştirilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Datça ilçesindeki bir koyda bulunan arazinin vasfının değiştirilmesi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığının yetkili kılınması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Bodrum'un koylarını inşaatçılar keşfetti!

Türkiye’nin turizm yüzü olan Bodrum, inşaat şirketlerinin de iştahını kabartırken Yalıkavak’tan Tilkicik’e kadar birçok koyda 30 proje bulunuyor.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Hadisenin tilkicik koyundaki plajı Haberi

Hadisenin tilkicik koyundaki plajı

Hadise'nin 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.


Şarkıcının uzun zamandır hayalini kurduğu mekanda önceki gün Kerimcan Durmaz DJ’lik yaptı. Hadise’nin katılmadığı açılışta kardeşleri Hülya - Derya Açıkgöz ve annesi Gülnihal Açıkgöz yer aldı.


Milliyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bodrum'da aldığı mekanda işletmeciliğe soyunan Hadise, beach'nin açılışına katılmadı.


Bodrum’da kış ayı boyunca inşaat çalışmaları süren ve yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğu öğrenilen Hadise’nin, La Plaj isimli beach’inin açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı.


İnternet Fenomeni Kerimcan Durmaz’ın DJ’lik yaptığı Beach’in açılışına Hadise katılamadı. Hadise’nin açılışa, yoğun programı nedeniyle gelemediği öğrenildi. Ünlü şarkıcının, annesi ve ablası ise işletmesinin açılışında yer aldı.


Yalıkavak’ta bulunan beach açılışına gelen tatilciler ise Hadise’nin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradı.


Gazetecilerin içeriye alınmadığı...