08 / 10 / 2024
fuzul

Hadrianus Önü yenileme 2016

Hadrianus Önü yenileme 2016

Muratpaşa Belediyesi, ‘Hadrianus Kapısı’ yanında bulunan parkın proje çalışmalarını tamamladı. Parkta çalışmalar turizm sezonun sona ermesiyle birlikte başlayacak.

Mağdur ev sahipleri için kiracının yakıp yıktığı mutfağı yenileme maliyeti! 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıkların ardından, kiracıların evlere hasar verdikleri de gündeme geliyor. Sosyal medyada şimdi de mağdur Ev sahipleri için; kiracının yakıp yıktığı mutfağı yenileme maliyeti gündeme geldi. İşte o hesap...

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Bakanlığa ait binaların tahsil edilemeyen kira gelirleri TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Bakanlığa ait binaların yenileme işlemlerine ve tahsil edilemeyen kira gelirlerine ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul’da 35 bin konut yenilenecek!

İBB iştirakleri; KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ'ın bulunduğu Şehircilik Grubu'nun koordine ettiği İstanbul Yenileniyor Platformu'nda İstanbul'da bütün yenileme başvurularının tek bir merkezde toplanıyor. Peki platform nasıl işliyor?

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Avcılar ve Büyükçekmece için plan talebi!

Mega kent İstanbul’un deprem açısından en riskli 2 ilçesinin belediye başkanları çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcılar’da binlerce binanın yenileme beklediğini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Paraya pula bakmaksızın seferberlikle hareket etmeli...” diye konuştu.

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile evvelce tespit, tescil veya sınırlandırma suretiyle kadastro veya tapulaması yapılmış olan yerlerin pafta zemin uyuşmazlığının yenileme çalışmaları sırasında, tespit komisyonunun mevcut kadimden beri zilyetliğin zeminini esas alması ön

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Hadrianus Önü yenileme 2016 Haberi

Hadrianus Önü yenileme 2016

Muratpaşa Belediyesi, ‘Hadrianus Kapısı’ yanında bulunan parkın proje çalışmalarını tamamladı. Parkta çalışmalar turizm sezonun sona ermesiyle birlikte başlayacak. Aynı zamanda Atatürk Caddesi’ni eski kent Kaleiçi’ne bağlayan aksta yer alan parkta yapılacak çalışmayla yeni Antalya’dan eskiye içinde geçiş sağlanacak. Projede bu amaçla ‘Güneşin kenti Antalya’ya uygun olarak güneş formu benimsendi. Park, yer aydınlatmalarıyla birlikte güneş formunda bitki tarhları, oturma grupları ve Kaleiçi’nin dar sokaklarıyla uyum içinde patikalarla...