29 / 04 / 2024

Hafele Gateway

Hafele Gateway

Häfele’nin dört yıldır ilgiyle okunan mimarlık ve tasarım dergisi Gateway, yeni yazarları, dinamik arayüzü ve güncel içeriğiyle online izlenen bir mimarlık ve tasarım platformuna dönüştü.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Erkekler tadilat, kadınlar yeni ev istiyor!

Mobilya yapı sektörünün liderlerinden Hafele Türkiye’nin araştırmasına göre; iki yılda evini yenilemek isteyenlerin yüzde 37’si yeni bir konut almayı planlarken yüzde 49’u ise geniş çaplı bir tadilatı yeterli buluyor.

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Atmeh, Erdal Umuç, Özcan Umuç ve Samer Karaca ortaklığında kuruldu.

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Hafele Gateway Haberi

Hafele Gateway

Dünyadan ve Türkiye’den en ilham verici projelere, sıra dışı mekanlara, mimarlık ve tasarım gündeminden en sıcak konulara, röportajlara ve belli bir temaya odaklanan araştırmalara yer veren Gateway, basılı yayının sınırlarından çıkıyor ve dijital yayıncılığa odaklanarak artık çok daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşıyor.


Häfele Gateway, yenilenen yüzünün tanıtımını, Häfele Türkiye’nin prodüksiyon destekçisi olarak yer aldığı Places of Memory (Hafıza Mekanları) Türkiye Pavyonu’nun ön gösteriminden ilk izlenimleri aktaran güncel haberlerle birlikte yaptı.  Dünyanın en önemli güncel sanat ve mimarlık etkinlikleri arasında sayılan Venedik Bienali 14. Uluslararası Mimarlık Sergisi 7 Haziran’dan başlayarak 23 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek. 


20 yıllık uzun süreli mekanda bu yıl ilk kez yer alan Places of Memory Türkiye Pavyonu, atölye çalışmaları, projeye eşlik etmesi için hazırlanan kitaba katkıda...