28 / 04 / 2024

Hafele hedefleri

Hafele hedefleri

Alman aksesuvar devi Hafele, Türkiye'yi bölge merkezi yaptı. Bölge CEO'su Hilmi Uytun, yeni mağaza modeliyle 160 ülkeye örnek olduklarını söyledi. Hafele Türkiye ve Bölge CEO'su Hilmi Uytun konu ile ilgili açıklama yaptı...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüyor. Örneğin 40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliyor..

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Hafele ile 40 metrekarelik ev 74 metrekare görünecek!

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

Hafele hedefleri Haberi

Hafele hedefleri

Mobilya, kapı donanım ve aksesuvarları alanında 1923'ten bu yana faaliyet gösteren Alman Hafele, 160 ülkede 5 bin 700 kişiyi istihdam ediyor. Yıllık cirosu 1.2 milyar euro olan şirket, yedi yıldır Türkiye'de kaydettiği hızlı büyüme ve bin 500 kişilik istihdamıyla dikkat çekiyor. Hafele Türkiye ve Bölge CEO'su Hilmi Uytun'un yarattığı iş modelinin bu başarıda rolü büyük. Uytun'un doğru stratejisi kısa sürede yedi ülkeyi Türkiye'ye bağlamakla kalmadı, 160 ülke arasında örnek gösterilmesine de neden oldu. 


DÜNYADA İLK OLDU 

2011'de franchising ödülü alan Türkiye Hafele, son uygulaması "kalite noktaları" adlı iş modeliyle bu yılın da en güçlü adayı. Uytun, "Uyguladığımız sistemler herkesi şaşırttı. Hafele tarihinde franchising yoktu, biz yaptık. Bizden sonra bütün dünyaya adapte ettiler" dedi. Şimdiden Türkiye'nin 82 noktasında uygulanan "kalite noktaları" da...