30 / 04 / 2024

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun

'Evsel dönüşüm’ kapsamında bu yıl 140 bin evi dönüştürmeyi planlayan Häfele, ihtiyaçların değiştiği günümüzde, evlerin daha kullanışlı hale gelmesi için çalışıyor..

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde zafiyet var!

VERİMDER Başkanı Çağdaş Korkmaz ve VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin binalarda enerji verimliliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağdaş Korkmaz, Türkiye'deki binaların yüzde 80'ninde zafiyet olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de konut talebi canlılığını koruyor!

Türkiye'de konuta olan talebin artmaya devam ettiğini dile getiren Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, artan emtia fiyatları nedeniyle fiyatların da yükseldiğini dile getirdi.

Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Kripto paraya haciz kararı!

İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi, 19 Nisan tarihinde Türkiye'deki kripto para piyasası için emsal değer taşıyacak bir karar verdi...

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Türkiye ve ABD LNG ticaretini görüşecek!

Atlantik Konseyi Türkiye Temsilcisi ve İcra Direktörü Arslan, "Türkiye ve ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz ticareti üzerine 2020'nin başında bir toplantı yapmayı planlıyor." dedi.

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun Haberi

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun

İhtiyaçların değiştiği günümüzde, evlerin daha kullanışlı hale gelmesi için çalışan Häfele, ‘evsel dönüşüm’ kapsamında bu yıl 140 bin evi dönüştürmeyi planlıyor. Firma, mobilyalara müzik ve ışık entegre ederken, küçük bir dolaba 50 ayakkabı sığdırabiliyor. 

Türkiye’de yaptıkları çalışmaları anlatan Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, ‘evsel dönüşüm’ ile ilgili olarak şu örnekleri verdi:

40 metrekarede 80 metrekare yaşam

Büyük şehirlerde arsa maliyetleri arttığı için konutların metrekareleri küçülüyor ama ihtiyaçlar azalmıyor, tersine artıyor. 40 metrekarelik bir evde 80 metrekarelik yaşam alanı yaratabiliyoruz. Türkiye’de iki yıllık bir çalışmanın sonucunda geliştirdiğimiz Häfele Concept Project ile konutların mutfak, banyo, giyinme alanı, vestiyer ve kapılarına yönelik çözümler sunuyoruz.

Ayakkabım sığmıyor derdine son

* Mutfakta bel seviyesinin altındaki tüm dolapları dışarıya çekilebilir hale getiriyoruz. Çünkü veriler bel ağrısı...