02 / 05 / 2024

Hafik Ekmek fabrikası yandı

Hafik Ekmek fabrikası yandı

Sivas'ın Hafik ilçesinde bir ekmek fabrikasında çıkan yangın, büyük çapta maddi hasara neden oldu

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Hadımköy'e 30 bin metrekarelik ekmek fabrikası geliyor!

1978'de Edirnekapı'da faaliyete başlayan fabrikanın artık ihtiyaçları karşılamadığını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan, 30 bin metrekarelik alan üzerinde modern bir ekmek fabrikası kuracaklarını söyledi.

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası'na yeni bina yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'na, satış yeri ve yönetim binası olarak hizmet verecek yeni bir bina yapıldı.

İzmir Gültepe'ye modern spor kompleksi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı.

Bursa Yenişehir'e hastane müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de düzenlenen iftar yemeği öncesinde tepeden tırnağa yenilenen 35 yıllık Yenişehir Belediyesi Ekmek Fabrikası (YESAŞ) ile yapımı tamamlanan Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı.

Edirnekapı’daki Halk Ekmek Fabrikası Hadımköy’e taşınacak!

Haliç manzaralı, üzerinde Halk Ekmek Fabrikası bulunan arazinin imar planı değişti. 1978’de CHP’li Ahmet İsvan’ın kurduğu Edirnekapı’daki fabrika Hadımköy'e taşınacak.

İzmir Gültepe'nin yeni imar planları yolda!

Konak'ın Gültepe semtinde yıllardır kullanılmadığı için çürümeye yüz tutan eski ekmek fabrikası Konak Belediyesinin girişimleri sayesinde bölge halkının sağlıklı yaşam için form tuttuğu çok amaçlı bir spor salonuna dönüşecek.

İzmir Gültepe'ye spor salonu müjdesi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem programına katılarak bir aileye ziyarette bulundu. Pekdaş, eski ekmek fabrikasını Milli emlak’tan alarak yerine kapalı spor salonu yapacaklarını da söyledi.

Mersin Halk Ekmek Fabrikası yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı!

İşletmeci firmanın yapması gereken 1 milyon 750 bin TL'lik ödemeyi yapmaması üzerine başlatılan yasal işlemin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sözleşmesi feshedilen Halk Ekmek Fabrikası'ndaki modernizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Hafik Ekmek fabrikası yandı Haberi

Hafik Ekmek fabrikası yandı


Hafik ilçesinde bir ekmek fabrikasında çıkan yangın, büyük çapta maddi hasara neden oldu. 

Hafik Gölü yakınlarındaki bir ekmek fabrikasında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, Hafik Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. 

Fabrikada çalışan işçiler ile vatandaşlar da yangını söndürmek için çaba sarf etti. Fabrikanın çatısının ahşap olması nedeniyle ekipler yangını söndürmekte güçlük çekti. Çalışmaları kolaylaştırmak için Hafik Kaymakamlığı'na ait iş makinesiyle çatı yıkıldı. 

Sivas ve Zara'dan gelen itfaiye ekiplerinin de desteğiyle söndürülen yangında, ekmek fabrikası kullanılamaz hale geldi. Yangında, fabrikada ekmek yapımında kullanılan makineler ile unların zarar gördüğü belirtildi. 

Yangının fabrikanın bacasından çıktığının tahmin edildiğini belirten yetkililer, yangınla ilgili araştırmaların sürdüğünü kaydetti. Fabrikada genellikle gece saatlerinde çalışan işçilerin, yangın sırasında iş yerinde olmadığı, bu nedenle yangının geç fark edildiği...