04 / 05 / 2024

hafriyat kamyonları yeni düzenleme

hafriyat kamyonları yeni düzenleme

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Hafriyat kamyonları GPS ile izleniyor!

İBB, tarafından 2 Nisan 2018 yılında yürürlüğe giren uygulama ile şehirde hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara araç takip cihazları takıldı ve GPS ile izlenmeye başlandı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına tepki eylemi!

İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde toplanan bir grup, hafriyat kamyonlarının karıştığı ölümlü trafik kazalarına karşı eylem yaptı...

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Hafriyat kamyonlarına takılacak ATS cihazı ne kadar?

Hafriyat kamyolarına ATS cihazını taktırma zorunluluğu bulunuyor. 2 Nisan'a kadar taktırılması gereken ATS cihazı ne kadar?

hafriyat kamyonları yeni düzenleme Haberi

hafriyat kamyonları yeni düzenleme

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Kalan hafriyat kamyonlarının da 2 Nisan Pazartesi gününe kadar bu cihazı taktırmasını bekliyoruz. 2 Nisan'dan sonra trafikten men de dahil bütün cezai müeyyideler daha ağırlıklı ve tavizsiz şekilde uygulanacaktır." dedi. 

Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği Binası önünde, basın mensuplarına, hafriyat kamyonlarına ilişkin düzenleme hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'un hem nüfus artışı hem de fiziki mekan olarak sürekli büyüdüğünü, önemli altyapı yatırımlarının yapıldığını aktaran Şahin, bunların da birtakım araç ve gereç ile teknolojik imkanlarla yapıldığını dile getirdi. Vali Şahin, Bu araç-gereçlerden biri olan kamyonların hafriyatın taşınması, malzemelerin inşaatalanına nakledilmesi noktasında önemli bir işler gördüğünü belirten Şahin, bunun belli bir düzen içerisinde, can ve mal güvenliğinin sağlandığı şekilde ve kurallar dahilinde yapılması...