30 / 04 / 2024

Haftasonu Bursa\'ya

Haftasonu Bursa\'ya

Murat Yalçıntaş, ihalesi yapılan Körfez geçişi tamamlandıktan sonra İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi ayrı şehirlerin olmayacağını belirtti

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

TOKİ'den Bursa'ya 500 yeni konut!

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Soğanlı mevkisinde TOKİ eliyle 500 rezerv konut yapacağız" dedi.

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açılıyor!

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nde incelemeler yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, müzenin kısa süre sonra ziyarete açılacağını söyledi.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Haftasonu Bursa\'ya Haberi

Haftasonu Bursa\'ya

İstanbul Ticaret Odası(İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, ihalesi yapılan Körfez geçişi tamamlandıktan sonra İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi ayrı şehirlerin olmayacağını belirterek, "Belki Almanya'da Düsseldorf, Köln Bölgesinde olduğu gibi dev bir metropol ortaya çıkacak ve bu dev metropol de, beraber hareket edecek, beraber üretecek" dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen "Haftasonu Bursa'ya" projesi kapsamında tarihi ve kültürel mekanları gezmek amacıyla yönetim kurulu ve bazı meclis üyeleriyle birlikte Bursa'ya gelen İTO Başkanı Yalçıntaş, Vali Şahabettin Harput'u ziyaret etti. Yalçıntaş yaptığı konuşmada İstanbul'u Marmara'dan ayrı düşünmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, "Çeşitli şehirlerden bahsettiğiniz zaman bunları hep birlikte planlamak lazım" diye konuştu.

Habertük Gazetesi/İstanbul Eki...