21 / 05 / 2024

Haıtham Alı Hamed Elkharrat

Haıtham Alı Hamed Elkharrat

HK Legend İnşaat Turizm Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Haıtham Alı Hamed Elkharrat tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Zaviye Sokak'ta kuruldu.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Atef Khatıb ve Haıtham Khatıb ortaklığında kuruldu.

Khan E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan E-Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300  bin bin TL sermaye bedeli ile Haıder Alı Khan tarafından kuruldu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeldın Abdelr ve  Haıtham Abdelmo tarafından kuruldu.

Rak Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rak Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Haıtham Subhı Mahdı tarafından kuruldu.

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400 bin TL sermaye bedeli  ile Amer Jajan ve Haıtham Al Dakkak tarafından kuruldu.

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Avcılar’da   350 bin TL sermaye bedeli İle  Haıtham S.H.Handı tarafından kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

Haıtham Alı Hamed Elkharrat Haberi

Haıtham Alı Hamed Elkharrat

HK Legend İnşaat Turizm Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Haıtham Alı Hamed Elkharrat tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Zaviye Sokak'ta kuruldu. 


HK Legend İnşaat Turizm Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT  a- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,i şyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya   başkalarına   ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları  fabrikalar,yollar,baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri  ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları...