02 / 05 / 2024

Hak İnşaat

Hak İnşaat

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor. Konut satışlarında 2015'te ayrıca birçok yeni proje de hayata geçti.

Kent Buca Evleri görücüye çıktı!

HAK İnşaat, Buca'daki Kent Buca Evleri'nin örnek dairesinin açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle gerçekleştirdi. Hak înşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, konuşma yaptı...

Kent Buca Evleri örnek daireleri hazırlandı!

Hak inşaat, Buca'da hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışı gerçekleşti. Seçkin davetli topluluğunun da katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Hak İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Kamil Bilgili konuşma yaptı.

Hak İnşaat Kent Buca Evleri projesine hazırlanıyor!

Hak İnşaat, Kent Buca Evleri ile farklı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje, kapalı otoparktan cep sinemasına, açık ve kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna, çocuk oyun parkından saunaya kadar ultra lüx binalardan oluşuyor.

Hak İnşaat, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldı!

Hak İnşaat 1'inci Türk-Arap Yapı inşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 'nda "Doruk Duş"la birlikte yerini aldı. Hak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Bilgili, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldıklarını açıkladı.

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aksakal tarafından kuruldu.

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Alçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Akfen İnşaat Şişli'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Akfen İnşaat Esentepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Ünlü işadamı Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak İnşaat Haberi

Hak İnşaat

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor. Konut satışlarında 2014'e kıyasla artışın yaşandığı 2015'te ayrıca birçok yeni proje de hayata geçti, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Uzunyayla Group Narlıdere'de 25 milyon liralık yatırıma başladı. Hak İnşaat Urla'da lüks villaların yanı sıra Buca'da öğrenci yurdunu gündemine aldı. Aslında tüm bu yaşananları Tanyer İnşaat Yönetim

Kurulu Başkanı Münir Tanyer'in, "Mevcut stok yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" sözü açıklıyor. Tabii tüm bunların yanında sektörün ve ev almayı planlayanların gözü 1 Kasım'daki seçimlerde.


Üçüncü proje başladı



İNŞAAT, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'de 3'üncü projesine başladı. Kentte daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla 'İzmir Evleri' ve 'Uzunyayla...