03 / 05 / 2024

Hakan Akçam kimdir

Hakan Akçam kimdir

Etimesgut Emlak Müşavirleri Derneği (ETİ-EM-DER) bölgelerinde kayıt dışı olarak emlak müşavirliği yapanlara karşı mücadele başlattı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

Konut piyasasında son dakika! Büyük firmalar zarar ediyor, orta ve küçük firmalar ayakta kalmaya çalışıyor!

İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut, 2023 yılında 4,1 milyar TL net zarar açıkladı. Köklü firmanın 2023’ü zararla kapatmasını Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi. 

Kiralarda yüzde 25 belirsizliği sürüyor! Fahiş kira bedelleri bu şekilde önlenebilir! 

Kirada 1 Temmuz’dan sonra yüzde 25 zam sınırının sürüp sürmeyeceği merak konusu. ATEM Başkanı Hakan Akçam, konuyu değerlendirdi ve fahiş kira bedellerinin önlenmesi için yapılabilecekleri sıraladı. 

ATEM Başkanı'ndan konut sorununa 17 maddelik çözüm!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, son birkaç yıldır gündemden düşmeyen yüksek kiralar ve sürekli artan konut fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

ATEM Başkanı konut almak isteyenleri uyardı: Konut alırken evdeki bulgurdan olmayın!

Konut fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar ev sahibi olabilmek için yeni arayışlara girdi. Arsa sahiplerinin müteahhit firmalarla anlaşarak arsa payı karşılığı ev sahibi olmaya çalıştıklarını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam uyarılarda bulund

Kıbrıs'ta kanun değişiyor, Türk yatırımcıların önü açılıyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, KKTC’de değiştirilmesi planlanan Mülkiyet Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Hakan Akçam kimdir Haberi

Hakan Akçam kimdir


Etimesgut Emlak Müşavirleri Derneği (ETİ-EM-DER) bölgelerinde kayıt dışı olarak emlak müşavirliği yapanlara karşı mücadele başlattı. Dernek, vatandaşları uyararak resmi müşavirlik belgesi olmayanlar aracılığıyla emlak alım ve satım işlemi yapmamalarını, bu tür işlem yapanları kendilerine bildirmelerini istedi. Dernek Başkanı Hakan Akçam, vatandaşın yaşadığı eıı önemli sorunun yetkisiz kişilerle yaptıkları işlemlerde karşılaştıkları olumsuzluklar sonucunda muhatap bulamamaları olduğunu belirterek, "İlçedeki emlak müşavirlerini bir çatı altında toplamak istedik. Üyelerimiz arasında işbirliğini artırmak istiyoruz. Eğitim ve seminerlerle üyelerimizin bilinçlenmesini sağlamak amacındayız. Vatandaşlarımız da yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili bizimle görüşebilirler" dedi. 


Milliyet...