12 / 05 / 2024

Hakan Deniz

Hakan Deniz

Nest Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Deniz ve Mahir Mamat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Çekmeköy'de kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Denizaltı Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizaltı Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Hakan Hamdi Varol, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi Varol görevinden ayrıldı.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Deniz Bank konut kredisi faizlerini yüzde 0,99 indirdi!

Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Konut kredi faiz oranlarını 2 yıla kadar olan vadede yüzde 0,89'a, 5 yıla kadar yüzde 0,99'a indirdik"dedi.

Kabataş Martı Projesi, deniz trafiğini durduracak!

HALİÇ Metro Geçiş Köprüsü’nün de mimarı olan Hakan Kıran tarafından tasarlanan Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı 28 Temmuz’da başlıyor. İnşaat süresince Kabataş deniz trafiğine tamamen kapatılacak.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Nest Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Deniz ve Mahir Mamat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Çekmeköy'de kuruldu.

Türkiye'de turizm gelirlerinin 6.8 milyar dolarını deniz turizmi oluşturuyor!

Deniz Turizm Birliği’nin Başkanı Hakan Tellioğlu’na göre kamusal yapı ve işleyişi değişmediği sürece 2023 için belirlenen yat bağlama hedeflerine ulaşmak çok zor. Fakat yatırımcının önü açılırsa 6.4 milyar dolarlık deniz turizm geliri çok daha fazla olur.

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür evleniyor!

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür, 19 Nisan 2014 Cumartesi günü Hakan Güner ile hayatını birleştiriyor. www.emlakkulisi.com ailesi olarak Deniz Ömür & Hakan Güner çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Hakan Tütüncü: Gecekondularda oturanlar modern konutlarına kavuşacak!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: Masa Dağı eteklerinde gecekondularda oturanların, 3-4 yıl içerisinde yapacakları modern konutlarında deniz manzarasına karşı kahvelerini içeceklerini söyledi

Hakan Deniz Haberi

Hakan Deniz

Nest Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Deniz ve Mahir Mamat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Çekmeköy'de kuruldu.


Nest Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ,siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, dükkan, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.b. Her türlü bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  c.-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları   satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve...