03 / 05 / 2024

Hakan Dölgen biyografi

Hakan Dölgen biyografi

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu. Peki, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Hakan Dölgen biyografi Haberi

Hakan Dölgen biyografi

Hakan Dölgen kimdir?

Hakan Dölgen, 1964 yılında Tekirdağ'da doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ'da tamamladıktan sonra 1981 yılında girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 


Daha sonra MSÜ Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Kürsüsünde girdiği yüksek lisans eğitimini pekiyi derece ile tamamladı. Bu yıllarda Cengiz Bektaş, Hayati Tabanlıoğlu ve Sinan Genim gibi mimarlarla çalıştıktan sonra kendi bürosunda çalışmalarına devam etti. 


1990 yılında kısa dönem askerliğini Sivas'da yaptıktan sonra, belli bir süre İngiltere'de bulundu. Girdiği yarışmalarda 16 ödül ve mansiyon aldı, uygulama projeleri hazırladı. Eskişehir Kızılay Rant Tesisleri Mimari Proje Yarışmasında Jüri üyeliği yaptı. 


İTÜ’de iki dönem proje jürisinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Birçok Mimarlık dergisinde projeleri ve yazıları yayınlandı. “Kütüphane Binaları” adı altında yayınlanmamış tez çalışması vardır Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent...