02 / 05 / 2024

Hakan Dölgen mimarlık

Hakan Dölgen mimarlık

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldué!

Dıonysos Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Erdal Tatli tarafından kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Düzay Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzay Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ayan tarafından kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Hakan Dölgen mimarlık Haberi

Hakan Dölgen mimarlık

Hakan Dölgen kimdir?

Hakan Dölgen, 1964 yılında Tekirdağ'da doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ'da tamamladıktan sonra 1981 yılında girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 


Daha sonra MSÜ Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Kürsüsünde girdiği yüksek lisans eğitimini pekiyi derece ile tamamladı. Bu yıllarda Cengiz Bektaş, Hayati Tabanlıoğlu ve Sinan Genim gibi mimarlarla çalıştıktan sonra kendi bürosunda çalışmalarına devam etti. 


1990 yılında kısa dönem askerliğini Sivas'da yaptıktan sonra, belli bir süre İngiltere'de bulundu. Girdiği yarışmalarda 16 ödül ve mansiyon aldı, uygulama projeleri hazırladı. Eskişehir Kızılay Rant Tesisleri Mimari Proje Yarışmasında Jüri üyeliği yaptı. 


İTÜ’de iki dönem proje jürisinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Birçok Mimarlık dergisinde projeleri ve yazıları yayınlandı. “Kütüphane Binaları” adı altında yayınlanmamış tez çalışması vardır Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent...