02 / 05 / 2024

Hakan Erilkun gayrimenkul

Hakan Erilkun gayrimenkul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gayrimenkul Borsası' kurulmasına ilişkin önerisine emlak ve inşaatçılar yeşil ışık yaktı. 'Gayrimenkul Borsası'nın sektörde kredi finansmanı ve likidite sorununa çözüm getireceğine inanılıyor...

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Türk vatandaşlığı başvuru şartının değişmesi konut talebini nasıl etkileyecek?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, gayrimenkul yolu ile vatandaşlık ediniminde uygulanan limitin artırılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bucak'ın o açıklamaları...

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gemiksiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak!

Merkez Ankara projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak" dedi.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Emlak Konut GYO, sektör ve ülke ekonomisine katkı sunmaya aralıksız devam ediyor. Şirket, yeni yatırımlar ve proje teslimlerini hızla sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gayrimenkulün yatırımcılar için en doğru yatırım aracı olduğunu söyledi.

Plethora Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plethora Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 241 bin 643 TL bedel ile Vehbi Hakan Keleş, Nilgün Keleş ve Murat Cömert ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul Borsası kurulmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, Gayrimenkul Yatırım Fonları'nın geliştirilmesi ve gayrimenkul borsası kurulmasını önerdi.

Premar yeni gayrimenkul danışmanları arıyor!

Gayrimenkul sektörü kendi işini kurmak isteyen girişimcilere fırsat yaratıyor. Premar Genel Müdürü Hakan Eilkun, açılacak şubeler için yeni gayrimenkul danışmanlarının arandığını söyledi.

Vakıfların 56 gayrimenkulü Süryani Vakfı'na tescil edildi!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesine yanıt veren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Vakıfların 56 gayrimenkulünün Süryani Vakfı'na tescil edildiğini açıkladı..

TSKB GYO'nun başkanı yine Hakan Aygen oldu!

Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan vekili ise Özlem Bağdatlı oldu...

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı seçildi.

Hakan Erilkun gayrimenkul Haberi

Hakan Erilkun gayrimenkul

Geçtiğimiz günlerde İSEDAK'ın 30. toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menkul Kıymetler Borsası gibi bir de Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulması önerisinde bulundu. Cumhurbaşkanının önerisine emlak ve inşaatçılar yeşil ışık yaktı. Önerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda gerçekleştirilen hisse senedi ve tahvil gibi menkul değerler yerine yalnızca gayrimenkul değer işlemlerinin gerçekleştirilmesi emlak ve inşaat sektörüne bambaşka bir boyut kazandırarak, sektörde kredi finansmanı ve likidite sorununa da çözüm getireceği düşünülüyor. 

İslam Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin borsa endeksi sermaye akımlarına kazandıracağı hızın, ülkemizi aynı girişimin gayrimenkul sektöründe de gerçekleştirilmesine sevk etmesi gerektiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: "Gayrimenkul Borsası, öncelikle Türkiye ekonomisinin temel lokomotifinin sağladığı katma değerin sektöre katlanarak kazandırılmasında büyük yarar sağlayacaktır. İslam Konferansı Örgütü...