07 / 05 / 2024

Hakan Erşaru

Hakan Erşaru

Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Onur Ayan, Mehmet Özsoyü, Hakan Erşaru tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Mana Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Hakan Erşaru tarafından kuruldu.

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

Hakan Özelmacıklı: Müteahhitten ev alırken dikkat!

Arsa payı karşılığı inşaat yapım sözleşmesi çerçevesinde tapu kayıtlarının iptal edilmesi kararı gayrimenkul sektöründe gündeme geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan bu kararı Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı değerlendirdi.

Hakan Koçer: Gayrimenkul ile teknolojiyi birleştirdik!

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Maketten konut alırken dikkat!

ALTIN EMLAK Genel Müdürü Hakan ERİLKUN, son dönemde maketten satışlarda inşaat firmalarının kanuna uygun hareket etmemelerinden ve tüketicilerin de yeterli bilince sahip olmamalarından kaynaklı büyük sıkıntılar yaşanabileceğini dile getirdi.

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakan Akyıldız ve Mehmet Erbek imzasıyla kuruldu.

Hakan Ateş: Türkiye 2016'da yüzde 3,5'in üzerinde büyür!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Türkiye'nin, bu yıl hele ki Fed ve diğer merkez bankalarının daha gevşek politikalar sürdürdüğü bir ortamda, enflasyonu düşürmesi ve büyümesini yine yüzde 3,5'in üzerinde, gerçekleştirmesi mümkündür." dedi.

Hakan Tütüncü: İnşaat sektörü büyüdükçe yatırımlar artar!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İnşaat, Türkiye'nin lokomotif sektörü birçok alan buradan besleniyor. İnşaat tıkandığı an diğer sektörlerin durması demektir. Ekonomimizi ve durağan sektörlerimizi canlandırmalıyız" dedi.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Erşaru Haberi

Hakan Erşaru

Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Onur Ayan, Mehmet Özsoyü, Hakan Erşaru tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Ticari, sınai, konutlama amaçlı,yurt içinde ve yurt dışında  her türlü sanayi inşaatları,iş hanları,sanayi çarşıları, fabrika, işyeri,hastane,konut ve toplu konut inşaatları yapmak,başkalarına yaptırmak ve bunlarla ilgili taşeronluk almak,vermek, taahhütlere girmek, ihalelere katılmak, müteahhitlik hizmetleri ile  imar ve inşaat konularında teknik hizmetler vermek, yine bu işlerle ilgili olarak her türlü hisseli veya hissesiz arazi arsa ve bina satın almak satmak,kiralamak kiraya vermek, ve her türlü gayrimenkul alım satımının ticaretini yapmak ipotek almak vermek ve ipotekleri fek etmek. 2-İnşaata ait bilumum temel , depo, bodrum kanal...