10 / 05 / 2024

Hakan Fıçıcılar

Hakan Fıçıcılar

RVP Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Fıçıcılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Kapora dolandırıcılarına operasyon: 5 şehirdeki 32 zanlı tutuklandı!

İzmir merkezli 5 şehirde vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışlarını fırsata çeviren dolandırıcılar, internetten vermiş oldukları sahte kiralık konut ilanları ile kapora alıp veya telefonda kendilerini avukat ya da icra memuru olarak tanıtıp, 94 kişinin 10 milyon TL'sini dolandırdılar. 

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Ünlü sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra, platforma yönelik her hamlesi çok konuşulan Elon Musk’ın  twitter reklam politikasından kullanıcıları gibi kendisinin de rahatsız olduğu ortaya çıktı.

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

 MediaMarkt'tan kaçırılmayacak fırsat! Web kullanıcılarına özel Samsung A73 indirimi... 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı öncesi kampanyalar zincirine katılan markalardan biri de MediaMarkt oldu. Samsung Galaxy A73 128 GB modeline geldi. Media Markt'in sadece Web kullanıcılarına özel yaptığı kampanya ilgililerini cezbetti. Peki Samsung Galaxy A73 128 GB ne kadar?

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

a101 ve BİM'de indirimli ısıtıcı fırsatları! İşte 149 TL'den başlayan ısıtıcıların fiyat listesi...

a101 ve BİM indirimli ürünlerini müşteri memnuniyetine sunmaya devam ediyor. Bu hafta iki markette de ısıtıcılar uygun fiyata tüketici ile buluşuyor. İşte 149 TL'den başlayan ısıtıcıların fiyat listesi...

Kiralık konut arayanlar dolandırıcıların hedefinde!

Dolandırıcılar, yükselen kiraları fırsat biliyor ve sahte ilanlarla aynı konutu defalarca kiraya vererek uygun fiyatlı konut arayanları kapora yollamaları bahanesiyle dolandırıyor. Peki ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Konut dolandırıcılarına 128 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı “ön ödemeli” konut ve “maketten ev” dolantırıcılarına fırsat vermiyor. Dolandırıcılara toplam 128 milyon lira ceza kesildi...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Hakan Fıçıcılar Haberi

Hakan Fıçıcılar

RVP Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Fıçıcılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de  Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.


RVP Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Otel, Motel, Pansiyon, Eğlence yerleri, lokanta ve bunlar gibi konaklama yerleri açmak ve açılmış olanlara ortak olmak. 2. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli Toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 3. Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 4. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini...