12 / 05 / 2024

Hakan Gürdal AKÇANSA

Hakan Gürdal AKÇANSA

Akçansa Genel Müdürü ve İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Gürdal, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014'te düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki Hakan Gürdal kimdir?

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın AK Parti MYK toplantısı gerçekleştirilecek. 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesine yönelik son gelişmeler ele alınacak. Toplantıda bu konular dışında kripto para borsasındaki çalışmalar da değerlendirilecek.

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Hakan Gürdal AKÇANSA Haberi

Hakan Gürdal AKÇANSA

Hakan Gürdal kimdir?


1968 doğumlu olan Hakan Gürdal, Makine Mühendisliği eğitiminin ardından işletme ve ekonomi yüksek lisans dereceleri aldı. 


1992 yılında Çanakkale Çimento'da çalışmaya başlayan Gürdal, 1996 yılında Akçansa'da Strateji ve İş Geliştirme Müdürlüğü'ne, 1997 yılında Ticaret'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı. 


Hakan Gürdal, 01.08.2008 tarihinden itibaren Akçansa Genel Müdürü olarak atanmıştır. 



Hakan Gürdal ve İMSAD iletişim bilgileri!


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği – İMSAD


Adres: Rüzgarlıbahçe Cad. Çınar Sok No:3 Kat:5 Demir Plaza, Kavacık / Beykoz

Tel: +90 216 322 23 00

Faks: +90 216 322 10 68

E-mail: [email protected]

Web: www.imsad.org



Hakan Gürdal ve AKÇANSA iletişim bilgileri!


Genel Merkez

Adres: Kısıklı Caddesi No:38 34662 Altunizade ÜSKÜDAR/İSTANBUL

Tel: 0216 571 30 00  
Fax: 0216 571 31 11

E-mail: [email protected]

Web: