02 / 05 / 2024

Hakan Güvençer kimdir

Hakan Güvençer kimdir

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı!

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı. Milas ilçesindeki Bafa Gölü'nde su yosunlarının yerleşim yeri kıyılarında birikerek balçık oluşturmasının ardından Muğla Valisi Güvençer vatandaşlarla görüşerek bölgede incelemelerde bulundu.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Mart ayı tüketici güven endeksi açıklandı! Tüketici güveni yüzde 1,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 1,9 artarak 72,5 değer kaydetti.

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Evren Dinçer kimdir?

Evren Dinçer, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Hakan Güvençer kimdir Haberi

Hakan Güvençer kimdir

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürleri tarafından karşıladı. Kaymakam Akkoyun'dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Güvençer, hayırsever iş adamı Hüseyin Koç tarafından ilçede yapılması planlanan 112 acil sağlık hizmetleri İstasyonu protokolünü imzaladı. Kent genelinde faaliyet gösteren 8 acil sağlık hizmetleri istasyonunun hayırseverlerin desteği ile yapıldığını anımsatan Güvençer, daha sonra yapımı devam eden hükümet konağı, tapu kadastro, toplum sağlığı merkezi, çok programlı ve imam hatip liseleri ile devlet hastanesi inşatlarında incelemelerde bulundu. Ziyarete, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı ve Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu da eşlik...