17 / 05 / 2024

Hakan İnce

Hakan İnce

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hakan İnce Müdürlüğü'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklama: Bir an önce hazırlık yapılmalı! 

Mentor Gümrük Müşavirliği Ceo’su Dr. Hakan Çınar, Marmara depremini işaret ederek, bir an önce hazırlık yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Hakan Kocabaş: Silivri'ye bir an önce OSB kurulsun!

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, bölge iş dünyasının bir an önce Silivri’ye OSB kurulmasını istediğini belirtti.

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hakan İnce Müdürlüğü'nde kuruldu.

Mehmet Hakan Birced kimdir?

Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Mehmet Hakan Birced kimdir? Mehmet Hakan Birced, Primist Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hakan Birced'in biyografisi...

Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli Genel Müdürlüğüne getirildi!

Ege Palas Oteli'nin işletmesi kısa süre önce devredildi. Uluslararası bir ilaç firmasında 20 yıldır yöneticilik yapan Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli genel müdürlüğüne getirildi.,,

Hakan İnce Haberi

Hakan İnce

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Hakan İnce Müdürlüğü'nde kuruldu.


Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Şirket konusu ile ilgili, yurt içi ve yurt dışı kara, hava, deniz ve demiryolu ile taşıma nakliye ve lojistik hizmetleri işi yapmak. Gümrük İdaresi ve yetkili mercilerden izin almak ve gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla, Depo ve Özel Gümrük Antrepoları kurmak ve işletmek, Bilcümle Türkiye Gümrüklerinde gümrükleme işlemlerini yaptırmak, kombine ve konsolide taşımacılık yapmak, 2- Şirket konusu ile ilgili 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu hükümleri uyarınca, yetki belgesi almak kaydıyla, her türlü kara, demiryolu, deniz yolu hava taşıtları ile uluslar...