09 / 05 / 2024

hakan kıran açıklamaları

hakan kıran açıklamaları

Ocakta açılışı yapılacak olan Haliç Metro geçiş projesinin mimarı Hakan Kıran, Boğaz'daki yapıların yüzde 85'inin kaçak olduğunu belirterek "İyi bir siluet çalışması gerek. Af da çıkmamalı" dedi

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik yeni tahminler ileri sürdü. Altındaki fiyat yükselişine dönük yatırımcıyı heyecanlandıran açıklamalar yapan Memiş, "Ons altın henüz bu işe dahil olmadı" dedi.

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

hakan kıran açıklamaları Haberi

hakan kıran açıklamaları


Marmaray'ın açılışından sonra İstanbul trafiğine nefes aldırması beklenen Haliç Metro Geçiş Projesi'nin mimarı Hakan Kıran ile hem projeyi hem de İstanbul'daki diğer projeleri konuştuk. 


 Haliç Metro Geçiş Köprüsü projeniz çok tartışıldı. Açılış ne zaman olacak? 

Açılışı ocakta yapacağız. Projeyle ilgili genç-yaşlı birçok insan konuştu. 'Daha iyi olabilirdi' dediler ama nasıl olması gerektiğine dair öneri getirmediler. 8 yıl projeyle ilgili çalıştık. Hâlâ da çiziyoruz. Köprü dizaynını en ince şekilde tasarladık. Malzemeyi nasıl verimli kullanırız diye baktık. 


UNESCO'DA KİRLENMIŞ ALAN VARDI 

 Madem bu kadar detaylı çalıştınız. Neden bu kadar tartışıldı? 

İtirazların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Haliç ve Süleymaniye Camisi'nin silueti üzerine tartışmalar yaşandı. Biz büyük bir sorumluluk aldık ve bunun farkındayız. Bu projeyi egomuzu tatmin etmek için yapmadık. 


 UNESCO da tartışmalara dahil oldu... 

UNESCO'nun itirazından sonra proje 1...