04 / 05 / 2024

Hakan Koç

Hakan Koç

Patika Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi, Hakan Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Beylikdüzü, Marmar Mahallesi, Yurt Caddesi, Eston Reşitpaşa'da kuruldu.

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Binalar uygun zemin koşullarında inşa edilmeli!

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Düzce'de dün saat 15.40'ta yaşanan 5.0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamasında binaların uygun zemin koşullarında inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Hakan Koştu'dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesine yönelik spekülasyonlar için sosyal medyada paylaşım yaptı. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Bergama Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, kısa süre önce inşaatı başlayan Bergama Millet Bahçesi hakkında açıklamada bulundu. 

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!

2 yıllık başkanlık göreviyle ilgili konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ''TOKİ konutları inşaatı ile hemşehrilerimiz ev sahibi oluyor. Millet bahçesiyle de Bergama’nın silüeti değişecek'' dedi. 

Bergama TOKİ konutlarında son durum ne?

TOKİ'nin İzmir Bergama ilçesindeki konut inşası hızla devam ediyor. Konut inşaat alanını inceleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Evlerimizi bir an önce bitirip hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmeye söz veren ihale duyurusunun yapılması ilçede yaşayanları mutlu etti.

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Koçan tarafından kuruldu.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

Hakan Koç Haberi

Hakan Koç

Patika Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi, Hakan Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.


Patika Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Yurt içi ve Yurt dışında her türlü altyapı ve üstyapı inşaatlarının projelerinin, etüt, proje, kontrollük ve müşavirlik hizmetlerini yapmak, her türlü mimarlık hizmetleri vermek,  her türlü ulaşım ve trafik projesi hazırlamak, ulaşım ana planları yapmak, trafik ve fizibilite etütlerini  hazırlamak, trafik sayımlarını gerçekleştirmek, trafik sinyalizasyon planlarını hazırlamak, trafik simülasyonlarını yapmak ve bu konularda kullanılan yazılımların ve cihazların eğitimini vermek, bayiliğini ve distribütörlüğünü yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt...