07 / 07 / 2024

Hakan Recep Türer

Hakan Recep Türer

Pozitif Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Akın Baki ve Hakan Recep Türer ortaklığıyla kuruldu...

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

CHP Milletvekili Gürer: 'Yabancılar konutu bıraktı, faiz peşine düştü!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı açıklamada yabancılara satılan konut sayısının geçen seneye göre yüzde 46 düştüğünü yabancıların konut yerine faiz ile kazanacağı alanlara yöneldiğini dile getirdi.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı!

Uluslararası yatırım yönetimi ve gayrimenkul projelerinin uluslararası satış yönetimini yapan Mars Investment'in Genel Müdürü Hakan Bucak, "Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı." diye konuştu.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Recep Baştuğ: Konut ve tüketici kredi talepleri yüzde 50'nin üzerinde düştü!

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ yaptığı açıklamada, konut, tüketici ve taşıt gibi bireysel kredi taleplerinde yüzde 50'nin, kredi kartı harcamalarında yüzde 30'un üzerinde düşüş yaşandığını söyledi.

Çin'den Türkiye'ye gayrimenkul yatırımcısı akını!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe yabancı alımlarda rekor satışlar yaşandığını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

Hakan Recep Türer Haberi

Hakan Recep Türer

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat malzemeleri imalatı, alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Egemen Sokak Ganime Hanım Apartmanı NO:8/1 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Akın Baki ve Hakan Recep Türer ortaklığıyla...