06 / 05 / 2024

Hakan Şükür abd ev

Hakan Şükür abd ev

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

FED Başkanı'nın faiz artırım mesajı sonrasında İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Açıklamalarda ABD'nin ekonomi politikasına göre nasıl kâr edileceği hakkında bilgiler verdi. Memiş'e göre altın daha da düşecek ancak kalıcı olmayacak. Memiş, dolar karşısında ne düşüyorsa onu alarak kâr edileb

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor!

Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Bahadır, "Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor" dedi...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

Hakan Şükür abd ev Haberi

Hakan Şükür abd ev


Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün ABD’nin San Francisco kentindeki lüks yaşamı, Anadolu Ajansı ekibi tarafından görüntülendi.

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te kaçan Hakan Şükür’ün, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks yaşamı dikkat çekiyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kentin önemli merkezlerinden Palo Alto’nun en işlek caddesi University Avenue yakınında “tuts Bakery-Cafe” isimli bir kafe-restoran açan Şükür’ün mekanı, bölgedeki FETÖ mensuplarının buluşma adresi haline geldi.

FETÖ firarisi Şükür’ün kafesinin bulunduğu lüks bölgede birçok ünlü isim otururken yakınlarında ise Apple gibi birçok teknoloji şirketinin ofis ve satış mağazalarıyla Stanford Üniversitesi gibi önemli merkezler de bulunuyor.

Noel süslemeli evinin bedeli 3 milyon dolar


Türkiye’den Amerika'ya kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür’ün halen...