05 / 05 / 2024

hakan şükür gayrimenkul ilanları

hakan şükür gayrimenkul ilanları

Hakan Şükür, "Hakan Şükür'e komşu olacaksınız", "Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız" gibi ifadelerle konut satışı yapanlara itibar edilmemesini istedi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

hakan şükür gayrimenkul ilanları Haberi

hakan şükür gayrimenkul ilanları

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Hakan Şükür’e komşu olacaksınız", "Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız" gibi ifadelerle konut satışı yapanlara itibar edilmemesini istedi.


Şükür, son zamanlarda bazı basın yayın organlarında, gayrimenkul satışlarıyla ilgili şahsını ilgilendiren gerçeği yansıtmayan birtakım haberlerin yer aldığını söyledi.


Başta İstanbul ve ilçeleri olmak üzere, yurdun birçok bölgesinde gayrimenkul alım satımları yapılırken adının kullanıldığını ifade eden Şükür, şöyle konuştu:


"Birçok yerde gayrimenkulum bulunduğuna dair söylemlerle, adım satış politikalarına alet edilmektedir. ’Hakan Şükür’e komşu olacaksınız’, ’Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız’ gibi yanıltıcı ifadelerle ismim konut satışlarında geçmektedir. Kamuoyu yanıltılarak, benim bir çok konut projesinde gayrimenkulum varmış gibi gösterilmektedir. Bu durum gerçeği yansıtmadığı gibi, doğruluk payı da bulunmamaktadır. Gayrimenkul satıcıları, adımı vererek alıcılar nezdinde yanıltma politikası gütmektedir....