03 / 05 / 2024

hakan şükür torun center

hakan şükür torun center

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Hakan Şüküt Torun Center'dan ev aldı

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

FETÖ'cü Hazim Sesli'den Hakan Şükür'e arazi çalımı!

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan FETÖ iddianamesine ilginç bir tanık ifadesi girdi. Hazim Sesli’nin ve Hakan Şükür’ün ortak olduğu enerji şirketi için arazi tahsis edildiği ortaya çıktı.

Hakan Şükür'den 200 milyon dolarlık servet açıklaması!

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendisini Fethullah Gülen ile FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün görüştürdüğü iddiasını Twitter'dan reddetti. Şükür, ayrıca 200 milyon dolar serveti olmadığını savundu.

Hakan Şükür'ün Sakarya’da 36 gayrimenkulüne el konuldu!

FETÖ Terör örgütü soruşturması, Hakan Şükür ve babasının Sakarya’da 7 ayrı şirkete ortak olduklarını ortaya çıkardı. İkilinin Sakarya’da 36 taşınmazı ve 5 aracına el konuldu

Hakan Şükür'ün 2 rezidansı daha ortaya çıktı!

Fettulhahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür’ün mal varlıklarına el konulması ardından yurt genelinde tespit sürerken, Sakarya’da 7 ayrı şirkette hisselerinin olduğu belirlendi.

hakan şükür torun center Haberi

hakan şükür torun center

Hakan Şükür Torunlar GYO'nun hakim ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Torun Center'dan 2 milyon dolara daire aldı. Torun Center satış ofisini Hakan Ünsal'da ziyaret...