04 / 05 / 2024

hakan tek ölüm nedeni

hakan tek ölüm nedeni

İNŞAATTA çalıştığı esnada, hayatını kaybeden Hakan Tek ile ilgili İş Mahkemesi’nde açılan davaya bilirkişi raporu sunuldu. Raporda, işveren ve taşeron firmalarının yüzde 100 oranında kusurlu oldukları belirtildi.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Aile Bakanlığının 2023 yılı müjdeleri tek tek duyuruldu! Hesaplara yatırılan paraları duyan resmen bir yaşına daha girdi

Aile Bakanlığının 2023 yılı müjdeleri tek tek duyuruldu... Hesaplara yatırılan paraları duyan resmen bir yaşına daha girdi... Hemen bakın...

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilkolar ve Hakan Aydoğmuş ortaklığıyla kuruldu.

İmar barışında bağımsız bölüm nedir?

İmar barışına bir yapının tamamı için başvurulabileceği gibi, yapıda yer alan tek bir bağımsız bölüm için de başvurulabiliyor. Peki, imar barışında bağımsız bölüm nedir? 

İnşaat işçisi Hakan Tek'in ölümünde üç firma sorumlu görüldü

İNŞAATTA çalıştığı esnada, hayatını kaybeden Hakan Tek ile ilgili İş Mahkemesi’nde açılan davaya bilirkişi raporu sunuldu. Raporda, işveren ve taşeron firmalarının yüzde 100 oranında kusurlu oldukları belirtildi.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Se Mühendislik Mekanik İnşaat Havalandırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Yıldız ve İhsan Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Bağımsız bölüm ifrazı nasıl yapılır?

Tek veya birden fazla maliki olan bir bağımsız bölüm birden çok parçalara ayrılarak yeni bağımsız bölümler oluşturulabiliyor. Peki, bağımsız bölüm ifrazı nasıl yapılır? İfraz işlemi için gerekli olan belgeler nelerdir?

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi!

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan 1000 yataklı Antalya Bölg Hastanesi'ni 2015 yılı yatırım programına aldığını bildirdi.

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Bilecik Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümü yenileniyor!

Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, hazırlanan proje kapsamında genişletmeye gidilen Acil Servis bölümünü yenileyerek hijyenik ve modern bir ortamda tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti...

Bağımsız bölüm planı nedir?

Herhangi bir ana gayrimenkulün tek başına kullanılmaya müsait olan bölümlerine bağımsız bölüm deniyor. Bir yapıda bulunan daire, dükkan, depo, mağaza gibi bölümlere deniyor. Bağımsız bölüm planı nedir? sorusunun ayrıntıları haberimizde...

hakan tek ölüm nedeni Haberi

hakan tek ölüm nedeni

İki çocuk babası Hakan Tek (29) 24 Mayıs 2014 günü yaşamını yitirdi. Ağaoğlu Maslak 1453 isimli projede Gündüz Mühendislik isimli taşeron firma adına çalışan Tek, 21. katta bulunan bir teleskopik direğin başına düşmesi sonrası olay yerinde can verdi.


6 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Tek’in ölümü sonrası sorumlular hakkında hem ceza davası hem de hukuk davası açıldı. Tek’in geride kalan eşi Asiye Tek adına sorumlu firmalar adına Av. Şule Gökyay’ın İstanbul 2. İş Mahkemesi’nde açtığı davaya, mahkemenin talep ettiği bilirkişi raporu sunuldu. Üç kişilik iş güvenliği uzmanından oluşan heyetin hazırladığı 23 Ocak 2017 tarihli.


TESPİT VAR ÖNLEM YOK

Raporda “Davalı asıl ve alt işveren müesseseler saptadıkları risklerin giderilmesini sağlamadıkları için kusurlu hareket etmişlerdir. Eğer saptanan riskİnşaat işçisi Hakan Tekin ölümünde üç firma sorumlu görüldü...