05 / 05 / 2024

hakkari aşağı kıran imar planı

hakkari aşağı kıran imar planı

Hakkari Belediyesi, yeni imar planıyla kentin birçok mahallesinde yeni yol açma çalışmaları başlatırken, vatandaşlar da çalışmalara destek oluyor.

32 TL'nin üzerine çıkan dolar için ağızları açık bırakan tahmin geldi! Elinde dolar olanlar hemen bakın!

Peş peşe rekorlar kıran dolarda yükseliş eğilimi devam ederken ünlü ekonomistten de ağızları açık bırakan bir tahmin geldi. İşte 32 TL'nin üzerine çıkan dolar kuru ile ilgili o tahmin...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

TOKi’den herkese açık satış rüzgârı!

Alt gelir grubunun konut sahibi olmasını kolaylaştıran TOKİ, kurasız, bankasız ev sahibi olmak isteyenlere ‘açık satış’ yöntemiyle pek çok şehirde avantajlar sunuyor...

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde açık mutfaklı son 35 daire!

İstanbul’un kazandıran bölgesi Bahçekent’te yükselen Avrupark’a yoğun ilgi sürüyor. Projenin hızla tükenen konutları arasında yer alan açık mutfaklı 2+1 dairelerden sadece 35 adet kaldı.

Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırması 24 Ocak'ta!

Vadiyaka Başakşehir projesinin ‘Cadde Dükkanları’ yatırımcılarıyla buluşuyor. Kamuoyunda büyük heyecan uyandıran Vadiyaka Cadde Dükkanları,24 Ocak Pazar günü Başakşehir’de kurulacak dev çadırda açık artırma usülü ile satışa çıkıyor.

Huzurlu Marmara projesi satışa çıkıyor!

Bugüne dek inşa ettiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat’ın 90 milyon TL yatırımla Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi satışa çıkıyor.

hakkari aşağı kıran imar planı Haberi

hakkari aşağı kıran imar planı

Şehrin kuruluşundan bugüne kadar Aşağı Kıran ile Yukarı Kıran mahalleri arasında olan ve yaklaşık 80 hanenin bulunduğu Zariçler semtine yol gitmediği için vatandaşlar ulaşım sorunu yaşıyordu. Sorunun çözülmesi için yıllardır çeşitli kamu ve kuruluşlara yol açma başvurularında bulunan vatandaşlar için Hakkari Belediyesi harekete geçti ve bir süre önce Devlet Su İşleri’nin (DSİ) bulunduğu yol güzergahından başlayıp ve Atatürk İlköğretim Okulu bölgesinde çalışmalarını tamamlanacak şekilde 12-14 metre genişliğinde, 500 metre uzunluğunda yeni yol açma çalışması başlattı. Yapılan incelemeler ve alınan karar sonucu çalışmalara başlayan Hakkari Belediyesi, ilk olarak belirlenen yolun başlangıç güzergahında yolun yapımına engel teşkil eden asırlık Kimsesizler Mezarlığı’nın nakledilmesi için Hakkari İl Müftülüğü ile resmi yazışmalar yapıp, mezarların naklini gerçekleştirdi. Buradaki çalışmadan sonra yola engel olan araziler için...