28 / 04 / 2024

hakkari havalimanı reklamı

hakkari havalimanı reklamı

EMD 7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni gerçekleşti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Hakkari Havalimanının açılışını mayıs ayı sonunda gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda çekim ücretleri belli oldu!

İstanbul Havalimanı'na film, dizi ve reklam çekimleri için birçok yapım şirketinin ilgi göstermesi bekleniyor. Çekimler için alınacak ücretler belli oldu.

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı 3 aydır kapalı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda 3 aydır hizmet verilemiyor.

Ağrı ve Hakkari havalimanlarının isimleri değişti!

Ağrı Havalimanının ismi Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı, Hakkari-Yüksekova Havalimanının ismi ise Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı olarak değişti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkari Yüksekova Havaalanı açıldı!

Hakkari Yüksekova Havaalanı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, görkemli bir törenle açtı. Başbakan, Hakkarililere bir de müjde verdi, dev eserin adı Selahaddin Eyyubi Havalimanı oldu.

Hakkari-Yüksekova Havalimanı 102 milyon TL'ye mal oldu!

Hakkari-Yüksekova Havalimanı Erdoğan ve Davutoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Havaalanı sayesinde karayoluyla 150 liraya mal olan Hakkari yolculuğu, uçakla 147 lira oldu.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı hizmete açıldı!

Hakkâri Selahaddin Eyyubi Havalimanı açılışı gerçekleşti. Yüksekova’da gerçekleştirilen törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hakkâri, Yüksekova, Çukurca, Şemdinli, hatta Urmiye şehri için yeni bir dönemin kapısını açılacak" dedi.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Yüksekova Havalimanı'nın Açılış Töreni'nde havalimanının adının Selahaddin Eyyubi olacağını açıkladı. Başbakan'dan sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksekova Havalimanı'nın adı Selahaddini Eyyubi oldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "İnşallah havalimanına (Hakkari Yüksekova Havalimanı), birlik ve kardeşlik mesajını vermek için ve 'Kudüs ebediyen Kürtlerindir, Türklerindir, Araplarındır, Müslümanlarındır' demek için bu meydana Selahaddini Eyyubi adını veriyor

hakkari havalimanı reklamı Haberi

hakkari havalimanı reklamı

Bakan Elvan, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) tarafından düzenlenen "7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" töreninde, zaman zaman konuyla ilgili olmayan, yalan yanlış haberlerle karşı karşıya kaldıklarını, bu noktada uzmanlaşmanın önemli olduğunu belirtti. 


Son 16 ayda zamanlarının büyük bir kısmını haber düzeltmekle geçirdiklerini ifade eden Elvan, "Bu da bir anlamda konunun iyi anlaşılmaması veya farklı bir şekilde algılanmasına yol açıyor. O nedenle uzmanlaşmayı çok önemsiyorum" diye konuştu.


Elvan, Altın Kalem ödülü alan tüm basın mensuplarını kutlayarak, "Çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz" dedi.


Bakanlığın 13 yıllık yatırımlarının 260 milyar liranın üzerinde olduğunu anlatan Elvan, söz konusu yatırımların yarısına yakınının karayoluna yapıldığını kaydetti. 


- "Vatandaşların öncelikli talebi hızlı tren" 

Vatandaşların ulaşım altyapısında öncelikli taleplerinin hızlı tren olduğunu belirten Elvan, "Hangi ile gidersek gidelim vatandaşlarımızın öncelikli olarak...