14 / 05 / 2024

Hakkari Lale Hatun Camii

Hakkari Lale Hatun Camii

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi 21 Temmuz!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne ait merkezi birimler binaları inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Hakkari Derecik'e 20 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde 20 yataklı devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Hastanenin 3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilerek, yapım çalışmalarına yakın zamanda başlanacağı belirtildi.

Ordu Fatsa'da Havva Hatun Camisi açıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi bilkent Sitesi yanına Koç ailesi tarafından bağışlanan arsaya yapılan Havva Hatun Camisi kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

Hakkari Şemdinli'ye külliye ve cami yapılacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Seyyid Taha hazretlerinin kabrinin bulunduğu Bağlar köyünde, "Nehrı-Şemdinli İnanç Turizm Koridoru" Projesi kapsamında külliye ve cami yapılarak, Kayme Sarayı ve mezarlık alanı restore edilecek.

Hakkari Yüksekova Havaalanı açıldı!

Hakkari Yüksekova Havaalanı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, görkemli bir törenle açtı. Başbakan, Hakkarililere bir de müjde verdi, dev eserin adı Selahaddin Eyyubi Havalimanı oldu.

Hakkari-Yüksekova Havalimanı 102 milyon TL'ye mal oldu!

Hakkari-Yüksekova Havalimanı Erdoğan ve Davutoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Havaalanı sayesinde karayoluyla 150 liraya mal olan Hakkari yolculuğu, uçakla 147 lira oldu.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Yüksekova Havalimanı'nın Açılış Töreni'nde havalimanının adının Selahaddin Eyyubi olacağını açıkladı. Başbakan'dan sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli açıklamalarda bulundu.

Hakkari Yüksekova Havalimanı açıldı!

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün yapılacak havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı.

Hakkari Yüksekova Havalimanı bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yarın açılışı gerçekleştirilecek Hakkari Yüksekova Havalimanı'nın hizmete girmesiyle Türkiye'deki havalimanı sayısı 55'e yükselecek.

Hakkari Üniversitesi 2. etap ihalesi Temmuz'da!

Hakkari Universitesi'nin 2. Etap İhale İlanı Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü 'ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı.

Feridun Bilgin Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nda inceleme yaptı. 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılması planlanan havaalanı hakkında bilgi aldı.

Hakkari Üniversitesi’nin 2. etap ihalesi 21 Temmuz'da yapılacak!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü’ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı. Hakkari Üniversitesi’nin 2. Etap ihalesi 21 Temmuz'da yapılacak.

Hakkari Lale Hatun Camii Haberi

Hakkari Lale Hatun Camii

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Müftü Geylani ve beraberindekiler, Merzan Mahallesi’nde bulunan ve 2012 yılında yıktırıldıktan sonra 430 metrekare alan üzerinde yeniden inşa edilen Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi...