12 / 05 / 2024

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan

Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

2 bin 500 kamu konutu satışa çıkıyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler bu yıl içinde de 2 bin 500 kamu konutunun satılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Şırnak'ta yapılacak toplu konutlar meclis gündeminde!

AKP Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Şırnak il merkezinde ilk etapta 6 bin konut yapılacağını, ihtiyaç duyulması hâlinde ek olarak yeni konutların yapılmasına başlanacağını belirtti.

Abdullah Öcalan'ın mal varlığı meclis gündeminde!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Simav'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler sürüyor. 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ziyarette bulundu.

Kırıkkale Keskin TOKİ 2. Etap'ın temeli atıldı!

Geçtiğimiz aylarda Keskin Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Keskin TOKİ 2. Etap projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen törene Milletvekili Abdullah Öztürk başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti!

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Abdullah Çalışkan, Adana Mimarlar Odası ve Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti!

Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürürken TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi...

Hakkari spor tesislerine kavuşuyor!

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan açıklamasında, Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından kentte olimpik yüzme havuzu, 2 bin kişilik spor salonu ve 2 gençlik merkezi yapıldığını bildirdi...

Abdullah Torun: Obruk Şelalesi'ni Türkiye'ye tanıtacağız!

Abdullah Torun, Saimbeyli'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağını ifade etti

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan Haberi

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan

Eczanelerin açılış törenlerine Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP-DBP ilçe yöneticileri, Yüksekova Belediye Eş BaşkanıTacettin Sefalı, İl genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eczanenin açılış kurdelesini Zeydan ve HDP’li temsilciler kesti. Zeydan, eczane sahiplerini tebrik edip iş hayatında başarılar diledi.


Erdem Eczanesi sahibi Erdem Kurtdiş katılımcılara teşekkür ederek, açılan eczanenin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diledi. Eczacı Kurtdiş, kaliteli hizmet vereceklerini de kaydederek, “Halkımıza faydalı olacağımızı düşünerek elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Yeni yılın Yüksekova ve dünya halklarına barış getirmesini de istiyoruz” dedi.


Avaşin Eczanesi sahibi Asım Şin ise “Halkımızın ilaçlara ihtiyaç duymadan, sağlıklı bir yaşam geçirmelerini diliyoruz. Eczanemizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bize destek veren tüm katılımcılara da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Açılış, verilen kokteyl ile son...