29 / 04 / 2024

Hakkari Şemdinli olimpik havuz

Hakkari Şemdinli olimpik havuz

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Hakkari Çukurca'ya sosyal tesis müjdesi! 

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Üs bölgesine yarı olimpik yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Şemdinli sanayi sitesine kavuşacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan ve ilk olma özelliğine sahip sanayi sitesinin esnafın yüzünü güldürmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle 16 bin metrekare alan üzerinde yükselen site 50 iş yerinden oluşacak.

Hakkari'nin spor yatırımları Haziran'da açılacak!

Hakkari'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafınfan inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu, bin 500 kişi kapasiteli spor salonu, gençlik merkezi, 3 antrenman salonu bulunan spor kompleksi Haziran ayında hizmete açılacak.

Şemdinli Gerdan Tepe'de yol çalışması başladı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerden temizlenen Gerdan Tepe'de askeri üs bölgesi oluşturmak için iş makineleri çalışmalara başladı.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Muratpaşa olimpik yüzme havuzu üçüncü kez hizmete açılıyor!

Muratpaşa Belediyesi’nin iki kez açıldıktan sonra su sızdırdığı için yapımı yılan hikayesine dönen olimpik yüzme havuzu, bu yıl üçüncü kez hizmete açılıyor

Hakkari Yüksekova'da toprak damlı ev çöktü!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde toprak damlı bir evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti, bir kişi yaralı kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin kişilik stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapacak!

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin seyirci kapasiteli stadyum ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı işi ihalesi 15 Haziran 2016 14:30 'da yapılacak.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Çorlu Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bir dizi ziyaretler için Çorlu ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Olimpik Havuzda incelemeler yaptı.

Hakkari'deki restorasyonla ilgili 10 maddelik paket açıklandı!

AK Parti'nin Hakkari'de görevlendirdiği üç vekil halkla buluşup taleplerini dinledi. Vekiller vatandaşların belediyenin hiçbir fonksiyonu olmadığı için devlet hizmetlerinin diğer illerden daha fazla yapılmasını istediklerini belirtti.

Hakkari ve Şırnak neden taşınmamalı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari ile Şırnak şehir merkezlerinin Yüksekova ile Cizre'ye kaydırılacağını açıklamıştı. Hakkari'de bulunan çok sayıda sivil toplum örgütü bir araya gelerek 8 maddede, 'Hakkari'nin neden taşınmaması gerektiğini' sıraladı.

Hakkari Şemdinli olimpik havuz Haberi

Hakkari Şemdinli olimpik havuz

Hakkari ilçesinin Pesan mevkiinde bulunan Şemdinli Belediyesi’ne ait garaj bölgesinde inşa edilmesi amacıyla çalışmalarına başlanan yarı olimpik yüzme havuzun içinde bulunan; sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitnes salonu, engelli spor odaları, hamam ve buhar odaları bulunacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı da iş makinesini kullanıp ilk kepçeyi vurdu. Bir süre iş makinesi ile çalışmalarda bulunan Başkan Saklı, "Buraya inşallah yakın zaman da yarı olimpik bir yüzme havuzu yapmayı düşünüyoruz. Ve böylece ilçemizin önemli bir sorunu daha halletmiş olacağız. Bu yarı olimpik yüzme havuzunun ilçemizin gelmesinde emeği geçen Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, milletvekilimize, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza Şemdinli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten bu gibi hizmetlerin ilçemize gelmekte büyük...