19 / 05 / 2024

Hakkı Gökdemir

Hakkı Gökdemir

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Gökdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Bomonti Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bomonti Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Gümüştekin ve Tuncay Tüncer ortaklığında kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

SGK'dan son dakika duyurusu! Erken emeklilik hakkı olan meslekler güncellendi!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) tarafından erken emeklilik hakkına sahip olan meslek gruplarına dair son dakika duyuru geldi. SGK, erken emeklilik meslek gruplarına dair yeni listeyi paylaştı. İşte erken emekli olma fırsatı yakalayacak yeni meslek grupları...

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Hiç sigortası olmayanlar da emekli olabilecek! Yaş şartı ve prim desteği sağlanacak! İşte erken emekliliğin formülü

Emeklilik konuları ve gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Emekli maaşlarına yapılacak ara zamlar ve üçüncü ikramiye gibi konular önem arz ederken, hiç sigortası olmayan kişilere emeklilik hakkı gündemde olacak. Peki erken emekliliğin formülü ne? İşte detaylar...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Dolar hakkında flaş gelişme. 1 dolar 30 gün sonra bu kadar olacak. Analistler açıkladı

Analistler tarafından dolar fiyatları hakkında çok önemli bir tahmin geldi. Analistlerin 1 doların 30 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Gümüştekin ve İrfan Dündar ortaklığında kuruldu.

Hakkı Gökdemir Haberi

Hakkı Gökdemir

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Gökdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu. 

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NALBURİYE   a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.  b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak c. Her türlü nalburiye işleri...