18 / 05 / 2024

Hakkı Özcan

Hakkı Özcan

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bahçelievler, Zafer Mahallesi' nde kuruldu.

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bahçelievler, Zafer Mahallesi' nde kuruldu.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Özcan Işıklar: Silivri'ye çimento fabrikası getirmek cinayet olur!

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Şufa hakkı süresi!

Şufa yani önalım hakkı hisseli mülkiyeti olan taşınmazlar kapsamında ortaya çıkan bir kavram. Taşınmaz üzerinde paya sahip olan hissedarın, hissedar olmayanlara karşı hisseyi alma önceliğini belirten şufa hakkı süresi, kanun nezdinde belli sürelere tabi..

İntifa hakkı nedir?

İntifa hakkı nedir, intifa hakkı nasıl kurlur, maliyeti nedir... İşte tüm detayları ile intifa hakkı...

Emlak Konut GYO'dan Maslak 1453 projesi iptali hakkında açıklama!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453 projesinin imar planının iptali hakkında açılan dava kararının, henüz kendilerine tebliğ edilmediğini belirtti...

Zadel İnşaat hakkındaki yasaklama kararı kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Zadel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkındaki yasaklama kararı kaldırıldı

Özcan Çelik İnşaat Limited Şirketi Teşvikiye şubesi açıldı!

Özcan Çelik İnşaat Limited Şirketi Teşvikiye şubesi 8 Şubat 2013 tarihinde, 150 bin TL sermaye ile, Sacit Özcan tarafından açıldı..

Mehmet Fetvacı hakkındaki yasaklama kararı durduruldu!

7 Şubat 2013 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de yer alan karara göre; Mehmet Fetvacı hakkındaki yasaklama kararı durduruldu

Kenan Çebi 2013 Seramik Trendleri hakkında bilgi verdi!

Graniser Seramik’in Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, “2013 Seramik Trendleri” hakkında bilgi verdi. Dijital baskının ön plana çıkacağını belirten Çebi, gerek duvar gerekse yerde hangi tarzların moda olacağı konusunda tüyolar verdi.

İŞ GYO değerleme şirketlerinin seçimi hakkında açıklama yaptı!

İŞ GYO değerleme şirketlerinin seçimi hakkında KAP'a açıklama yaptı

İzmir'de yat limanı projesi hakkında bilgilendirme yapılacak!

İzmir Aliağa ilçesi Yenişakran Beldesinde yapılması planlanan Şakran Yat Limanı projesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 27 Aralık saat 13.30'da halkın katılım toplantısı gerçekleştirilicek...

Hakkı Özcan Haberi

Hakkı Özcan

Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmzu'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.


Geosound Mühendislik Müşavirlik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında genel  katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün  daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, hava meydanları,  kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, baraj tesisleri, fabrika, istinat duvarı,iksa   yapıları forekazık sondaj enjeksiyon zemin etüdü akarsu düzenlemesi, sulama tesisi, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaatları, ahşap, yarı ahşap, çelik konstrüksiyon ve betonarme toplu konut,özel konut, her türlü devlet inşaatlarını, iş hanları, ticari yapılar,  atölyeler, imalathaneler,...