02 / 05 / 2024

halep etkinlik

halep etkinlik

Halep'in Azez ilçesine bağlı Sicco köyü yakınlarındaki iki konteyner kentin yapım çalışmaları tamamlandı...

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Halep’te Türk müteahhidin aracına bomba: 3 ölü!

Suriye'nin Halep kentinde, biri Türk plakalı araca konularak, diğeri ise bomba yüklü aracın patlatılması ile yapılan saldırılarda Suriyeli 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralı olarak kurtuldu...

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Türkiye Halep'i imar edecek!

Suriye’nin en büyük ikinci kenti olan Halep'in Türkiye’nin kontrolüne geçeceği iddia ediliyor. Bölgenin Türkiye’nin kontrolüne bırakıldıktan sonra yeniden imar edilip ayağa kaldırılacağı konuşuluyor.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Halep Çarşısı'nın yıkımına esnaftan tepki!

200'den fazla iş yerinin bulunduğu 50 yıllık Halep Çarşısı için yıkım kararı alındı. Çarşıda bir çok dükkan mühürlendi...

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

halep etkinlik Haberi

halep etkinlik

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfınca (İHH) altyapı çalışmaları tamamlanan kente, Suriye'deki iç savaşta eşlerini kaybetmiş kadınlar, çocukları ve yakınları yerleştirildi. Konteyner kentte kalanlara tuvalet, banyo, bulaşıkhane, yemekhane ve mescit gibi birçok hizmet veriliyor.


İHH Kilis Temsilcisi İbrahim İlgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce başlattıkları "Yetimhane Projesi"nin tamamlandığını söyledi.


Proje çerçevesinde, Suriye'de şehit olan insanların çocuk ve eşlerini barındırmak üzere Azez bölgesinde konteyner kent kurduklarını belirten İlgi, şöyle konuştu:


"Allah'ın yardımıyla projeyi uygulamaya geçirdik. Yaklaşık 100 aileye burada barınma, yeme içme ve özellikle de yetimlerin eğitimleri konusunda yardımlarımız olacak. Kuveytli hayır kuruluşlarıyla ortak çalışmalar düşünüyoruz. Özellikle mesleki eğitim kurslarını açmayı planlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu kriz biter ve bu insanların acılarını dindiririz."


İlerleyen süreçte yetimhane projelerini Suriye'nin içerisinde...