02 / 05 / 2024

Halfetideki 5 katlı otel

Halfetideki 5 katlı otel

Tarihi dokusu ile dikkat çeken ve Uluslararası Belediyeler Birliği’nin Türkiye’de belirlediği 9 “sessiz şehir”den biri olan Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’ndeki tepeye inşa edilen 5 katlı otel, tartışma konusu oldu.

2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İnşaat maliyetlerinde flaş rakamlar!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre inşaat maliyet endeksi, 2023 Aralık'ta bir önceki ay ile kıyaslandığında yüzde 1,94 oranında, 2022'nin aynı ayına göre de yüzde 67,31 oranında arttı. Peki 2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İşte o paylaşım ve gelen

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi 5 katlı bina ve arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da yer alan 5 katlı bina ve arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Güney Kore'de 5 katlı bina çöktü: 8 yaralı!

Güney Kore’nin Gwangju şehrinde yıkım çalışmaları devam eden 5 katlı bina çöktü...

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 26 konut satışa çıkarıldı!

Koru Florya projesinde yer alan 5 katlı Alışveriş Merkezi ve 26 rezidans daire açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Proje kapsamında satışa çıkarılan konutların fiyatları 2 milyon 665 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

T.C. İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 616 bin 438 TL'ye satıyor...

Halfetideki 5 katlı otel Haberi

Halfetideki 5 katlı otel


Tarihi dokusu ile dikkat çeken ve Uluslararası Belediyeler Birliği’nin Türkiye’de belirlediği 9 “sessiz şehir”den biri olan Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’ndeki tepeye inşa edilen 5 katlı otel, tartışma konusu oldu. Halfeti Belediye Başkanı Mustafa Bayram, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu yetkililerinin bölgede çalışma yaptığını belirterek “Biz de o otelden çok rahatsızız. İnşallah onu yıkacağız” dedi. Otel yapımına onayın kendisinden önceki belediye başkanı tarafından verildiğini anlatan Bayram, “Halfeti’nin tarihi dokusunu bozan ucube bir otel oldu. Benim o otel inşaatıyla hiçbir alakam yok. Benden önceki belediye başkanı izin vermiş. Fakat orayla ilgili kaygılarımız var. Doğayı ve kenti bozuyor” açıklamasını yaptı.


‘YENİ OTEL TALEBİ VAR’


Bölgeye yeni oteller yapılması için talepler geldiğini belirten Başkan Bayram, “Bu bölge sit alanı. Oraya herhangi bir şekilde otel veya bina yapılamaz....