29 / 04 / 2024

haliç genel

haliç genel

İstanbul Avrupa yakasında tarihi yarımada ile Beyoğlu'nu ayıran Haliç girintisi, 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Haliç'in havadan genel görüntüleri!

Haliç bölgesi 12 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'teki çalışmalar sürüyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haliç çağrısı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Bingöl'e yeni yapılacak sebze hali için yer aranıyor!

Bingöl Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Yücel Barakazi, Sebze ve Meyveciler Komisyonu Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Budak, dernek yönetimi ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Atakule GYO bağış ve yardım politikasını genel kurula sunacak!

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.

Haliçport toplantısı protesto edildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce Haliç Kongre Merkezi'nde "Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi Halkın Katılım Toplantısı" düzenlendi.

Vakıf GYO bağış ve yardım politikasını genel kurula sunacak!

Vakıf GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.

Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi'nde başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Dünya Kadastro Zirvesi" Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Zirve kapsamında üç ayrı serginin de açılışı gerçekleştirildi.

Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dünyada ilk defa yapılacak olan “Dünya Kadastro Zirvesi”ni 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlemeye hazırlanıyor.

Apple genel merkezi bitmek üzere!

Apple'ın merakla beklenen yeni genel merkezi inşaatında hızla sona yaklaşılıyor. Teknoloji devi Apple'ın uzay üssünü andıran yeni genel merkezinin son hali göz kamaştırdı. İşte Apple genel merkezinin fotoromanı..

Bendevi Palandöken: Ankara'da hali hazırda 38 AVM mevcut!

ANKARA kişi başına düşen alışveriş merkezi (AVM) metrekaresi bakımından Türkiye şampiyonluğunu koruyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Hali hazırda 38 AVM Ankara'da bulunuyor. " dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Hayri Baraçlı atandı, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay atandı. Devir teslim töreni Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti...

haliç genel Haberi

haliç genel


Haliç'in havadan genel görüntüleri için...